Νέα έκδοση S-Edition για το Renault Captur

Νέα έκδοση S-Edition για το Renault Captur

Η γκάμα του δημοφιλούς crossover εμπλουτίζεται με κινητήρα βενζίνης 150 ίππων.

Βασιζόμενη στην εμπορική επιτυχία του μοντέλου συνολικά, αλλά και των ξεχωριστών εκδόσεων ειδικότερα, η Renault δημιούργησε μία ακόμα limited edition του Captur για να προσελκύσει περισσότερους, νέους σε ηλικία, πελάτες.

Το νέο Renault Captur S-Edition εφοδιάζεται με τον TCe 150 που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο EDC, δημιουργώντας έτσι την ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του μοντέλου. Το δελτίο Τύπου της Renault δεν αναφέρει κάποιο στοιχείο για τον κινητήρα, αλλά εικάζουμε ότι πρόκειται για τον καινούριο 1.300άρη TCe.

Η δυναμική της νέας σπορ έκδοσης του Captur ενισχύεται και από τη διαθεσιμότητα ενός ξεχωριστού χρωματικού συνδυασμού με Iron Blue αμάξωμα και μαύρη ή γκρι οροφή. Η εμφάνιση της νέας limited edition του Captur εμπλουτίζεται περαιτέρω με σκουρόχρωμους τροχούς 17”, πλαστικά προστατευτικά σε χρώμα Gun Metal Grey, ενώ σε διάφορα σημεία βρίσκουμε και τον λογότυπο S-Edition.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέες ταπετσαρίες σε συνδυασμό alcantara, δερματίνης και υφάσματος, με τα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο να έχουν μπλε διακοσμητικές ραφές.

Από πλευράς εξοπλισμού, η S-Edition διαθέτει το πακέτο «τεχνολογίας» που περιλαμβάνει το R-Link Evolution, αισθητήρες παρκαρίσματος περιμετρικά του αμαξώματος, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Easy Park Assist και σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube