Νέα έκδοση για το Hyundai i30

Νέα έκδοση για το Hyundai i30

Η τρίτη έκδοση αμαξώματος θα αποπνέει έναν πιο premium αέρα.

Σε δοκιμές εξέλιξης βρίσκεται μία νέα έκδοση αμαξώματος του Hyundai i30 τελευταίας γενιάς, και ο φωτογραφικός φακός των Άγγλων συναδέλφων μας το απαθανάτισε να κυκλοφορεί με έντονο καμουφλάζ.

Μετά το Hatchback και το Wagon, η Hyundai ετοιμάζει μία νέα έκδοση αμαξώματος που θα το τοποθετηθεί εμπορικά ανάμεσά τους. Το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει να καταλάβουμε εάν πρόκειται για 4θυρο ή 5θυρο liftback μοντέλο, αλλά μπορούμε να δούμε ότι έχει ελαφρώς μακρύτερο πίσω πρόβολο και κάμποση κλίση στην οροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Hyundai i30 1.4 T-GDi

Όσον αφορά την γκάμα των μοτέρ, ο βασικός κινητήρας βενζίνης είναι ο γνωστός 3κύλινδρος 1.000άρης T-GDI με τους 120 PS και ακολουθεί ο 1.4 με τους 140 ίππους. Ο μοναδικός 1.600άρης ντίζελ θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με 95, 110 και 136 άλογα.

Ακόμα, όπως συμβαίνει και με τις άλλες εκδόσεις αμαξώματος, έτσι και αυτή θα έρθει εφοδιασμένη με μια πληθώρα βοηθημάτων ασφάλειας, όπως το προσαρμοζόμενο cruise control, το αυτόνομο φρενάρισμα ανάγκης, το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κ.α.

Η νέα έκδοση αμαξώματος του Hyundai i30 θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους και η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει στις αρχές του 2018.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube