Νέα διαρροή για το Subaru WRX 2014

Νέα διαρροή για το Subaru WRX 2014

Οι διαρροές σχετικά με το Subaru WRX που θα παρουσιαστεί επίσημα στο LA Auto Show συνεχίζονται με μέρος των προδιαγραφών του.

Ύστερα από την πρώιμη διαρροή δύο φωτογραφιών, οι πρόσφατες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν online αφορούν τις προδιαγραφές του Subaru WRX 2014.

Προγραμματισμένο για επίσημη πρεμιέρα στο Los Angeles Auto Show στις 20 Νοεμβρίου, το Subaru WRX 2015 θα χρησιμοποιεί 4κύλινδρο δίλιτρο κινητήρα τούρμπο, ενώ στο WRX STi θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος, στα 2,5 λίτρα.

Το δίλιτρο μοτέρ θα συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο σασμάν είτε με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT), ενώ το WRX STi θα διατίθεται αποκλειστικά με κιβώτιο DIY -ελληνιστί, χειροκίνητο βεβαίως, βεβαίως.

Τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι τρία, με το κορυφαίο να διαθέτει μεταξύ άλλων GPS, άνοιγμα πόρτας χωρίς κλειδί και ηχοσύστημα της Harman Kardon. Ειδικά για το WRX θα υπάρξει και launch edition με μπλε περλέ χρώμα και καθίσματα με μαύρη αλκαντάρα και διακοσμήσεις σε μπλε δέρμα.

Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν πακέτο εξοπλισμού All-Weather που περιλαμβάνει θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και αντι-παγωτικό καθαριστήρα.

[Πηγή Jalopnik]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube