Νέα Alpine A110 R με άγριες διαθέσεις

Νέα Alpine A110 R με άγριες διαθέσεις

Δίνοντας στη δημοσιότητα κάποια σκίτσα εξαρτημάτων, η Alpine προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχομό του A110 R, του απόλυτου A110 για χρήση σε δρόμο και πίστα.

Η Alpine έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα από το νέο A110 R, μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση του κεντρομήχανου σπόρτσκαρ της που θα παρουσιαστεί στις 4 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το εργοστάσιο το A110 R είναι ελαφρύτερο, με πιο καθαρόαιμο χαρακτήρα, γρηγορότερο και εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για να μας προετοιμάσει για τον ερχομό του απόλυτου A110 για δρόμο και πίστα, η Alpine δημοσίευσε σχέδια των εξαρτημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στο μοντέλο. Από τα σκίτσα, διακρίνουμε το splitter εμπρός μαζί με το καπό που έχει αποκτήσει αεραγωγούς, μια μεγάλη αεροτομή για το πίσω μέρος, το διαχύτη, το αναθεωρημένο σύστημα ανάρτησης με μεγαλύτερα φρένα, νέες και ελαφρύτερες ζάντες και τα αγωνιστικά μπάκετ με ζώνες έξι σημείων.

Alpine A110 R

Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει εάν η ισχύς του 1.8 lt τούρμπο θα είναι αυξημένη συγκριτικά με τις εκδόσεις GT και S του A110, στις οποίες αποδίδει 300 PS και 340 Nm ροπής.

Το νέο Alpine A110 R θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στο Grand Prix Ιαπωνίας στις 9 Οκτωβρίου, έπειτα, θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην Έκθεση του Παρισιού στις 17 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube