Νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Η Alfa Romeo επανέρχεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή της Giulietta Sprint, στην προσπάθειά της να την κρατήσει στο εμπορικό προσκήνιο.

Σε συνέχεια του περσινού φρεσκαρίσματος της Giulietta μέσω της έκδοσης Sprint, η Alfa Romeo δίνει μια ακόμη εμπορική ανάσα στο μικρό οικογενειακό της με την έκδοση Speciale.

Εξωτερικά μην περιμένετε και πολλά πράγματα, καθώς η πιο εμφανής αλλαγή είναι οι μαύρες 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος. Το υπόλοιπο πακέτο είναι το ίδιο με αυτό της Sprint και περιλαμβάνει διακοσμήσεις στον πίσω προφυλακτήρα, πλευρικά μαρσπιέ, μεγαλύτερες μπούκες εξάτμισης, σήματα «Sprint», φιμέ πίσω τζάμια και γυαλιστερό ανθρακί χρώμα στη μάσκα, στα χερούλια των θυρών, στους πλευρικούς καθρέφτες και στο πλαίσιο των φανών ομίχλης. Ωστόσο, η Giulietta Sprint Speciale αναβαθμίστηκε στο δυναμικό κομμάτι με σπορ ανάρτηση και μεγαλύτερα 4πίστονα δισκόφρενα Brembo εμπρός, με κόκκινες δαγκάνες.



Στην καμπίνα, η Speciale διατίθεται με σπορ καθίσματα ντυμένα με ύφασμα και Alcantara με κόκκινες ραφές, σπορ δερμάτινο τιμόνι και διακόσμηση Silver στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμη αλουμινένια πεντάλ και «πατήματα» μαρσπιέ. Ανάμεσα στα έξτρα, ξεχωρίσουμε τη ρετρό μπάλα του λεβιέ. Ακόμη, υπάρχει στάνταρ αυτόματος κλιματισμός, φώτα ομίχλης και η τελευταία εκδοχή του συστήματος πολυμέσων Uconnect με 5ιντση ή 6,5ιντση οθόνη αφής.

Να σημειώσουμε ότι η Giulietta Sprint Speciale διατίθεται στην Ιταλία σε μια γκάμα τεσσάρων μοτέρ, ένα βενζίνης και τρία τουρμποντίζελ: 1.4 MultiAir Turbo με 150 PS, 1.6 JTDM2 με 120 PS, 2.0 JTDM2 με 150 και 2.0 JTDM2 με 175 PS και σασμάν διπλού συμπλέκτη TCT.

Η τιμή της νέας η Giulietta Sprint Speciale ξεκινά στην Ιταλία από τις €27.500 και φτάνει στις €32.950 για την κορυφαία έκδοση. Προς το παρόν, η αναβαθμισμένη αυτή έκδοση της Sprint αφορά μόνο την ιταλική αγορά και αναμένουμε ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία για το εάν θα διατεθεί και στη δική μας αγορά.

[Πηγή Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube