Μια ξεχωριστή McLaren 650S στο Goodwood

Μια ξεχωριστή McLaren 650S στο Goodwood

Το τμήμα McLaren Special Operations ετοίμασε μια διαφορετική 650S που θα παρουσιαστεί στο Goodwood Festival of Speed και θα παραχθεί σε 50 κομμάτια.

Οι δημιουργίες του τμήματος McLaren Special Operations είναι πιο προσγειωμένες από τις αντίστοιχες του Special Projects της Ferrari, αφού οι επεμβάσεις του περιορίζονται συνήθως στον τομέα της εμφάνισης. Αυτό συμβαίνει και αυτή τη φορά, στη 2η εμπλοκή του MSO με τη νέα 650S.

Οι τεχνικοί του McLaren Special Operations συνεργάστηκαν με τον αρχισχεδιαστή της φίρμας Frank Stephenson για τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης της McLaren 650S με μερικές διακριτικές επεμβάσεις. Έτσι τοποθέτησαν ανθρακονημάτινα μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα από το ίδιο υλικό με πιο τονισμένο αεροδυναμικό διαχύτη. Οι ζάντες είναι οι 10άκτινες Super Lightweight, που μειώνουν κατά 4 kg τη μη αναρτώμενη μάζα του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό της MSO 650S τα πάντα είναι καλυμμένα από μαύρο δέρμα και alcantara, ενώ ανθρακονημάτινες επενδύσεις υπάρχουν στο τιμόνι, το ταμπλό και τις πόρτες. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ένα ταμπελάκι με την υπογραφή του Frank Stephenson, που πιστοποιεί τη διαφορετικότητα αυτής της 650S. Κάθε αυτοκίνητο θα συνοδεύεται πάντως και από ένα σακβουαγιάζ MSO, φτιαγμένο από υλικά αντίστοιχα με της καμπίνας του αυτοκινήτου.

Θα παραχθούν συνολικά 50 McLaren MSO 650S, τόσο Coupe όσο και Spider, που θα διατίθενται σε τρία χρώματα: πορτοκαλί Papaya Shark, μαύρο Agrigan Black και το εικονιζόμενο ασημί Sarigan Quartz. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στο τέλος του έτους, αλλά η πρώτη επίσημη εμφάνιση θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Goodwood Festival of Speed.

[Πηγή: McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube