Καντράν-υπερπαραγωγή για τη νέα Corvette Stingray 2014 [video]

Καντράν-υπερπαραγωγή για τη νέα Corvette Stingray 2014 [video]

Η Chevrolet ανεβάζει στροφές για το λανσάρισμα της Corvette Stingray 2014 με τη δημοσιοποίηση ενός video των εντυπωσιακών οργάνων της.

Η 8ιντση οθόνη βρίσκεται σάντουιτς ανάμεσα σε τρία αναλογικά όργανα (κοντέρ, δείκτη βενζίνης και θερμοκρασία νερού) και παρέχει στον οδηγό 69 (!) διαφορετικές πληροφορίες.

Επιπλέον, η οθόνη έχει τρεις διαθέσιμες διαμορφώσεις: Για σπορ οδήγηση, για touring και για πίστα, όλες σχεδιασμένες για διάφορα οδηγικά σενάρια.

Η διαμόρφωση touring δίνει έμφαση στα ηχο-οπτικά συστήματα και στα multimedia της νέας Corvette Stingray, ενώ η σπορ εστιάζεται στην οδήγηση μέσω της παρουσίασης στην οθόνη ενός μεγάλου στροφόμετρου και ενός ενδείκτη αλλαγής ταχύτητας. Στη διαμόρφωση πίστας, η απεικόνιση πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τη σπορ οδήγηση με την εμφάνιση ενός παράλληλου στροφομέτρου, racing shift lights και χρονομέτρων. Επιπλέον, η οθόνη σε αυτή τη διαμόρφωση διαθέτει χρονόμετρο επιτάχυνσης, χρονόμετρο γύρου και Gμετρο που μετρά τη διαμήκη και την πλευρική επιτάχυνση.

Η νέα Corvette Stingray -να θυμίσουμε ότι εφέτος η Corvette έκλιεσε τα 60 χρόνια της, θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στις ΗΠΑ στο τέλος του χρόνου, με τιμή εκκίνησης τα $51.995 ή αν θέλετε τα €38.500. Στην Ευρώπη την αναμένουμε την άνοιξη του 2014.

[Πηγή GM]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube