Και στην Ευρώπη το Hyundai Genesis 2014

Και στην Ευρώπη το Hyundai Genesis 2014

H Hyundai ετοιμάζεται να ξεμπαρκάρει με το Genesis 2014 και στην Ευρώπη για να τονώσει την εικόνα της απέναντι σε premium και επαγωγικά σε πιο μαζικές φίρμες.

Η Hyundai ετοιμάζεται να κάνει ισχυρή την παρουσία της σε όλα τα μέτωπα με το νέο Genesis. Η πρόθεσή της είναι να δηλώσει παρούσα με τη δεύτερη γενιά του πισωκίνητου σεντάν Genesis και στην Ευρώπη, αγορά που η πρώτη γενιά δεν πάτησε ποτέ.

Το Hyundai Genesis του 2015 σε αυτήν του την αποστολή θα κληθεί να αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Audi, η BMW και η Mercedes-Benz και μάλιστα στα ψηλά κυβικά. Βλέπετε, τα δύο μοτέρ με τα οποία θα διατίθεται το Genesis 2014 είναι τα ήδη γνωστά μας από την προηγούμενη γενιά: 3.8 V6 και 5.0 V8.  

Η πίσω κίνηση όμως δεν θα είναι η μόνη επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή, καθώς το Genesis 2014 θα διατίθεται και τετρακίνητο, τύπος μετάδοσης που για πρώτη φορά τοποθετείται σε αυτό το μοντέλο.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση του να ανταγωνιστούμε καθιερωμένες ευρωπαϊκές φίρμες. Προσδοκούμε το Genesis να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην βελτίωση της αναγνώρισης της φίρμας μας», αναφέρει  Hyundai σε ανακοίνωσή της.

Εμείς από την πλευρά μας να παρατηρήσουμε, ότι αν αυτό ήταν κατορθωτό για την εικόνα της Hyundai στις ΗΠΑ, όπου τα μικρότερα μοντέλα της επαγωγικά φορτίζονταν από την εικόνα του Genesis, δύσκολα θα συμβεί το ίδιο στην Ευρώπη, H Hyundai κατασκευάζει ήδη εξαιρετικά αυτοκίνητα στις κατηγορίες των μίνι, σουπερμίνι, μικρομεσαίων και κόμπακτ SUV και δεν έχει κανένα λόγο να τα «φωτίσει» μέσω ενός Genesis. Για το οποίο τολμούμε να προβλέψουμε ότι σε ευθεία αντιπαράθεση με τον ευρωπαϊκό premium ανταγωνισμό θα φάει πολύ ξύλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube