Επίσημα σχέδια-φωτογραφίες του νέου Hyundai Genesis

Επίσημα σχέδια-φωτογραφίες του νέου Hyundai Genesis

Η Hyundai δημοσιοποίησε δύο σχέδια-φωτογραφίες του επερχόμενου Genesis που αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα σύντομα.

Το νέο Genesis θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που είναι σχεδιασμένο με τις προδιαγραφές της τεχνοτροπίας Fluidic Sculpture δεύτερης γενιάς.

Αυτή η βελτιωμένη εκδοχή της υφιστάμενης σχεδιαστικής γλώσσας μετουσιώνεται στα αυτοκίνητα της Hyundai με συνολικά πιο μοντέρνα εικόνα και μια νέα εξάγωνη μάσκα.

Το Hyundai Genesis του 2014, που είδαμε πρόσφατα χωρίς καμουφλάζ, δεν μας επιφυλάσσει σχεδιαστικές εκπλήξεις και η μητρότητα –μακρινή είναι η αλήθεια- των γραμμών του προέρχεται από το πρωτότυπο HCD-14 που είδαμε στις αρχές του 2013 στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

Η Hyundai αναφέρει ότι το νέο σεντάν Genesis είναι ένα σαφώς πιο ασφαλές αυτοκίνητο, χάρη στη βελτιωμένη δομή και ακαμψία που του εξασφάλισαν καλά αποτελέσματα στις εταιρικές δοκιμές πρόσκρουσης.

Το νέο Hyundai Genesis θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις όσον αφορά τον κινητήρα: Τους ήδη γνωστούς, 3,8λιτρο V6 και 5λιτρο V8, και οι δύο συνδυασμένοι με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Επιπλέον θα διατίθεται με το νέο σύστημα τετρακίνησης HTRAC της Hyundai που κατανέμει ηλεκτρονικά τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες ανάλογα με τις οδικές συνθήκες.

Η ενίσχυση της ενεργητικής ασφάλειας υποστηρίζεται ακόμη από ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα που η Hyundai ονομάζει Advanced Traction Cornering Control. Το ATCC χρησιμοποιεί τη ροπή προς στους τέσσερις τροχούς και τα φρένα, κατά την επιτάχυνση μέσα σε μια στροφή, έτσι ώστε να εξαλείφει την υποστροφή.   

[Πηγή Hyundai]







 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube