Και η Škoda μπαίνει στην αγορά των pick-up (;)

Και η Škoda μπαίνει στην αγορά των pick-up (;)

Αν η είσοδος της Mercedes-Benz στην κατηγορία ήταν έκπληξη, αυτή της Škoda φαντάζει πολύ πιo φυσιολογική.

Αν η είσοδος της Mercedes-Benz στην κατηγορία ήταν έκπληξη, αυτή της Škoda φαντάζει πολύ πιo φυσιολογική

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ιδού πώς κάποια ανεπίσημα (προς το παρόν) σχέδια βάζουν και τη Škoda στο παιχνίδι της κατηγορία των pick-up. Έτσι, ύστερα από τη Renault που παρουσίασε και επίσημα το Alaskan, τη Mercedes-Benz  που φλερτάρει την κατηγορία με το GLT, αλλά και την BMW που φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει τη δική της πρόταση, έρχεται τώρα και η Škoda να προστεθεί ως έναν επιπλέον μνηστήρας και να διεκδικήσει κομμάτι της πίτας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Toyota Hilux στη Namibia της Αφρικής

Βέβαια οι Τσέχοι κάθε άλλο παρά από λευκό χαρτί θα ξεκινήσουν. Η βάση υπάρχει και είναι και πολύ καλή και έχει την υπογραφή της “μαμάς” VW: Δεν είναι άλλη από το  ανανεωμένο Volkswagen Amarok.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέου Nissan Navara NP300

Το αν η Škoda θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιου ή όχι λοιπόν είναι απλά μια πολιτική απόφαση που θα ληφθεί στη VW και θα εξαρτηθεί από το αν οι Γερμανοί θέλουν να βάλουν απέναντι στον παραδοσιακό ανταγωνισμό  (Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Ford Ranger) ένα πιο φθηνό Amarok.

Με εκπεφρασμένη την επιθυμία της Škoda να μπει δυναμικά στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών και των κλειστών βαν είναι πολύ πιθανό να δούμε τα ανεπίσημα σχέδια του τσεχικού pick-up να υλοποιούνται σύντομα. Άλλωστε, η κατηγορία γνωρίζει άνθιση τον τελευταίο καιρό και ουδείς θέλει να απουσιάζει από κάτι το οποίο υπόσχεται κέρδος

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube