Ισχυρότερο το BMW i8 από τις αρχές του 2018

Ισχυρότερο το BMW i8 από τις αρχές του 2018

Οι μηχανολογικές βελτιώσεις και οι αισθητικές αναβαθμίσεις που θα φέρει η ανοιχτή έκδοση του i8, θα περάσουν τελικά και στην ανοιχτή.

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι το ανοιχτό i8 Spyder θα έχει μερικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το κλειστό που ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Όπως για παράδειγμα νέα φώτα LED αλλά και μερικές μικροαλλαγές στους προφυλακτήρες. Είναι πολύ πιθανό να διαθέτει επίσης την τελευταία έκδοση του iDrive, του infotainment της BMW δηλαδή, με οθόνη αφής και έλεγχο με χειρονομίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το BMW i8 Spyder σχεδόν στην τελική μορφή του

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες μας, επιβεβαιώνεται ότι οι αλλαγές αυτές θα περάσουν και στην κλειστή έκδοση του μοντέλου παράλληλα με την παρουσίαση του Spyder.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και την αύξηση της ισχύος που θα αποδίδει το υβριδικό σύστημα, που πάντως δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί εάν θα φτάσει στους 380 ή στους 400 ίππους. Θα αποτελείται πάντως και πάλι από τον 1.500άρη 3κύλινδρο Twin Power Turbo της BMW για τους πίσω τροχούς κι έναν ηλεκτροκινητήρα για τους εμπρός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το ανανεωμένο BMW i3

Όπως όλα δείχνουν, η ανανεωμένη γκάμα του i8 θα παρουσιαστεί επίσημα αμέσως μετά από εκείνη του ανανεωμένου i3 που περιμένουμε το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Οι τιμές του αναμένεται να είναι λίγο πιο υψηλές από του σημερινού μοντέλου.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube