Το BMW i8 Spyder σχεδόν στην τελική του μορφή

Το BMW i8 Spyder σχεδόν στην τελική του μορφή

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δείχνουν από πολύ κοντινή απόσταση την επερχόμενη ανοιχτή έκδοση του υβριδικού supercar της BMW.

Με την επιβεβαίωση της παρουσίασης του ανοιχτού BMW i8 Spyder μέσα στο 2018, κυκλοφόρησαν και μερικές νέες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου.

Είναι τραβηγμένες από πολύ κοντινή απόσταση, ενώ το αυτοκίνητο φαίνεται να βρίσκεται πλέον στην τελική του μορφή. Παρότι είναι ακόμα καμουφλαρισμένο, μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του αμαξώματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με το BMW i8 στο δρόμο και στις Σέρρες [video]

Οι πολύ χαρακτηριστικοί ώμοι του κουπέ αμαξώματος διατηρούνται όπως φαίνεται, ενώ οι όποιες αισθητικές αναβαθμίσεις αναμένεται να περάσουν και στην κλειστή έκδοση ταυτόχρονα με μια ελαφριά ανανέωσή της. Αυτό βέβαια, αφού παρουσιαστεί το Spyder.



Όπως ακούγεται εδώ και καιρό αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, η ισχύς του i8 Spyder θα είναι λίγο μεγαλύτερη από του κλειστού, φτάνοντας τους 380 ίππους αντί για 362, αφού θα έχει λίγο ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ και μεγαλύτερη μπαταρία που θα αυξάνει αξιοσημείωτα τη συνολική αυτονομία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημη teaser εικόνα για τη BMW 8 Series

Δεν έχει επίσης φανεί πουθενά ακόμα εάν το ανοιχτό i8 θα διατηρήσει τις πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, αν και από αυτά που βλέπουμε στις εικόνες είναι πολύ πιθανό να τις έχει και αυτό.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube