Η ολοκαίνουργια Mercedes-AMG A 45 4MATIC κάνει επίδειξη του drift mode [video]

Η ολοκαίνουργια Mercedes-AMG A 45 4MATIC κάνει επίδειξη του drift mode [video]

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή ένταση, αυτό το teaser video της νέας κορυφαίας A-Class σε κάνει να ανυπομονείς να την οδηγήσεις.

Για όσους βαρέθηκαν τα «συναισθηματικά» video στο πνεύμα των ημερών, η Mercedes-AMG έχει κάτι τελείως διαφορετικό να πει.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο δηλαδή από ένα teaser video με πρωταγωνίστρια την ολοκαίνουργια A 45 AMG, το οποίο εστιάζει απόλυτα στο drift mode που το νέο μοντέλο θα διαθέτει.

Και το οποίο θα είναι το ένα μόνο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, μαζί με το νέο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων αλλά και μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση S, στο πρότυπο των μεγαλύτερων μοντέλων της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με drift mode και 8άρι κιβώτιο η νέα Mercedes-AMG A 45 4MATIC

Δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ισχύς του νέου δίλιτρου κινητήρα για την περίπτωση της S θα είναι 421 PS. Και προφανώς θα της δώσει πίσω τον τίτλο του ισχυρότερου hot hatch, τον οποίο προς το παρόν κατέχει το Audi RS 3 Sportback, με 5κύλινδρο κινητήρα που από 2,5 lt αποδίδει 400 PS.

Το καμουφλάζ παραμένει, αλλά είναι πλέον αρκετά περιορισμένο ώστε να αφήνει στο φως μπόλικες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. Και να υπονοεί ότι η επίσημη παρουσίασή του δεν είναι και πολύ μακριά.

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε drift.

[Πηγή: Mercedes-AMG]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube