Η Mercedes-AMG GT C Roadster θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι [video]

Η Mercedes-AMG GT C Roadster θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι [video]

Η Mercedes διέρρευσε ένα σύντομο teaser για την AMG GT C Roadster που θα παρουσιάσει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στις αρχές Οκτώβρη, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα παρουσιαστεί επισήμως η Mercedes-AMG GT C Roadster, η ανοιχτή έκδοση του υπεραυτοκινήτου της μάρκας. Οι κατάσκοποι έχουν ήδη φωτογραφίσει αρκετές φορές το μοντέλο να εξελίσσεται, εδώ και μήνες.

Όσο πλησιάζουμε στην στιγμή της επίσημης παρουσίασης, η μυστικοπάθεια υποχωρεί και η για πρώτη φορά η ίδια η Mercedes δίνει στην δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video. Δεν αναμένονται εκπλήξεις σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στη ίδια πλατφόρμα με την κλειστή έκδοση και θα έχει τον ίδιο διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης με 462 και 510 ίππους.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Πρόσφατα η Mercedes-AMG παρουσίασε την ισχυρότερη έκδοση, με το κουπέ αμάξωμα: Την AMG GT R. Το ανοιχτό αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενσωματώνει κάποιες από τις αναβαθμίσεις της κορυφαίας έκδοσης, όπως το διαφορετικό set up της ανάρτησης και οι νέες ρυθμίσεις της ανάρτησης.

Πηγή Autoguide

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube