Σχεδόν έτοιμη η ανοιχτή Mercedes-AMG GT

Σχεδόν έτοιμη η ανοιχτή Mercedes-AMG GT

Το αυτοκίνητο εξέλιξης συνελήφθη για ακόμα μια φορά από το φακό και δείχνει ότι είναι πρακτικά έτοιμο για ντεμπούτο.

Ένα σχεδόν πλήρες σετ με κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας ανοιχτής Mercedes-AMG GT έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αφήνοντας πλέον ελάχιστα πράγματα στη φαντασία μας.

Οι αναλογίες του μοντέλου παραμένουν πολύ κοντινές με της κουπέ έκδοσης, με τη βασική διαφορά να εντοπίζεται στους «ώμους» του αμαξώματος. Η υφασμάτινη κουκούλα είναι κάτι που προφανώς μεταφράζεται σε αυξημένο βάρος σε σχέση με την κλειστή έκδοση, το οποίο ίσως και να ξεπερνάει λίγο τα 1.700 kg.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε την Mercedes-AMG GT S [video]

Γι’ αυτό και αναμένονται διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση καθώς και ελαφρώς υποδεέστερες επιδόσεις. Η απλή των 462 και η S των 510 ίππων θα είναι οι δύο εκδόσεις που θα δούμε στο λανσάρισμα του μοντέλου, πιθανότατα αργότερα μέσα στη χρονιά. Οι πρώτες παραδόσεις πάντως δεν αναμένονται πριν από το 2017.

Για όσους αναρωτιούνται εάν θα υπάρξει και η κορυφαία έκδοση GT R, οι πληροφορίες θέλουν την απάντηση να είναι θετική. Θα χρησιμοποιεί όλο το πακέτο της R με τους 585 ίππους, μόνο που θα ονομάζεται GT C Roadster.

Έτσι, η μόνη έκδοση που απομένει να δούμε είναι η κορυφαία GT Black Series, η οποία θα υπερβαίνει τους 600 ίππους όμως αργεί ακόμα.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube