Η γένεση του νέου Range Rover Velar [video]

Η γένεση του νέου Range Rover Velar [video]

To 15λεπτο «ντοκιμαντέρ» της Range Rover μας παρουσιάζει την δημιουργία και εξέλιξη του νέου Velar.

Το νέο Velar παρουσιάστηκε το βράδι της περασμένη Τετάρτης και αποτελεί το τέταρτο μέλος της οικογένειας μοντέλων της Range Rover.

To νέο sport SUV τοποθετείται εμπορικά ανάμεσα στο Evoque και το Sport, και απεικονίζει το μέλλον της βρετανικής φίρμας. Σύμφωνα με την ίδια, το έργο των σχεδιαστών δεν ήταν εύκολο, μιας και δεν ήθελαν να φτιάξουν ένα μεγαλύτερο Evoque ή ένα μικρότερο Sport. Ήθελαν να σχεδιάσουν ένα μοντέλο με δικό του μοναδικό χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Range Rover Velar [video]

Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να υποστηρίζεται από τα αντίστοιχα δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά και από την ποιότητα και αξιοπιστία των μηχανικών του μερών. Για παράδειγμα, οι αναδυόμενες εξωτερικές χειρολαβές θα πρέπει να λειτουργούν σωστά ακόμα και σε συνθήκες πολικού ψύχους.

Επιπλέον, η καμπίνα έπρεπε να φέρει καλύτερης ποιότητας υλικά και να αποπνέει μια σύγχρονη αύρα. Για αυτό τον λόγο, διαθέτει στην κεντρική κονσόλα και το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Touch Pro Duo, με τις δύο 10ιντσες οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας που ελέγχουν όλες σχεδόν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Αυτά και άλλα πολλά, μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω αναλυτικό βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube