Η Apple αγόρασε τις web διευθύνσεις apple.car, apple.auto και apple.cars

Η Apple αγόρασε τις web διευθύνσεις apple.car, apple.auto και apple.cars

Η κίνηση της εταιρείας να κατοχυρώσει τα προφανή domains για την προώθηση του αυτοκινήτου της, είναι ισχυρή ένδειξη ότι το πλάνο προχωρά.

Η Apple προχώρησε στην κατοχύρωση των διαδικτυακών διευθύνσεων apple.car, apple.auto και apple.cars, ρίχνοντας πάλι νερό στον μύλο των φημών ότι σχεδιάζει την παραγωγή αυτοκινήτου, αν και πιο μετριοπαθείς πηγές εντάσσουν την κίνηση στις ενέργειες προώθησης του Apple Car Play λογισμικού.

Η ίδια η εταιρεία τηρεί απόλυτη μυστικότητα επί του θέματος. Παλιότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι εξελίσσει ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα με το κωδικό όνομα Titan. Εκατοντάδες άνθρωποι φέρονται να εμπλέκονται στο project, ενώ είναι γνωστό ότι η Apple καιρό τώρα προσλαμβάνει στελέχη με παρελθόν στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πέρσι ο Elon Musk, CEO της Tesla, είχε χαρακτηρίσει την Apple «νεκροταφείο της Tesla», σχολιάζοντας το γεγονός ότι εκεί βρίσκουν δουλειά τα στελέχη που απολύονται από την δική του εταιρεία.

Παρά την μυστικότητα από την πλευρά της Apple, έγγραφα δείχνουν ότι το τμήμα ειδικών project είχαν επαφές με ανθρώπους του κέντρου δοκιμών και εξέλιξης GoMentum στην California για να ζητήσουν να δοκιμάσουν ένα αυτοκίνητο στην πρώην ναυτική βάση. Παλαιότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι έτοιμο και να λανσαριστεί στην αγορά το 2019, αλλά η ημερομηνία αυτή φαίνεται πολύ κοντινή και μάλλον θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, αν υποθέσουμε ότι όντως το σχέδιο προχωρά κανονικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube