Η 4πορτη AMG GT στο Nürburgring και στο… όριο [video]

Η 4πορτη AMG GT στο Nürburgring και στο… όριο [video]

Το σούπερ σεντάν της AMG που θα βασίζεται στην κουπέ GT είναι σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης.

Περισσότερες από μία πηγές επιβεβαιώνουν ότι το πρωτότυπο της 4πορτης AMG GT δοκιμάζεται αυτή την περίοδο στο Nürburgring.

Όπως φαίνεται και στο video, ο δοκιμαστής πιέζει οριακά για κάποιους πραγματικά γρήγορους γύρους, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ακούσουμε το δυνατό soundtrack του biturbo  4λιτρου V8. Κι αν κάποιος αμφιβάλλει μήπως τελικά δεν είναι αυτό που νομίζουμε, αλλά μια ακόμη Mercedes CLS, ένα στιγμιότυπο στο video που δείχνει την 4πορτη AMG να προσπερνά μια CLS ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Από το video και τις εικόνες έχουμε την εντύπωση ότι η AMG GT στη σεντάν εκδοχή της είναι φαρδύτερη από τη CLS. Και παρότι δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία, είναι λογικό να υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται έτσι κι αλλιώς σε μια εστιασμένη σπορ πλατφόρμα. Ίσως μάλιστα το νέο μοντέλο να σημάνει το τέλος για τη CLS 63.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT Concept [video]

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το μοντέλο παραγωγής θα έχει την υβριδική κινητήρια μονάδα του concept με τους 800+ ίππους, ή αν οι μηχανικοί του Affalterbach θα ακολουθήσουν τη συμβατική οδό. Ερωτηματικά υπάρχουν επίσης για την σχεδίαση του πίσω μέρους. Αν δηλαδή θα έχει ξεχωριστό πορτ μπαγκάζ ως κλασικό σεντάν ή πέμπτη πόρτα, στα πρότυπα της Porsche Panamera.

[Πηγή Motor1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube