H σκληροπυρηνική Ferrari 488 GTO σε δράση [teaser video]

H σκληροπυρηνική Ferrari 488 GTO σε δράση [teaser video]

Με αυτό το επίσημο κλιπάκι, η Ferrari δεν αποκαλύπτει αν θα λέγεται Speciale, Stradale, GTO ή κάπως αλλιώς, όμως παραδέχεται ότι έρχεται.

Η Ferrari παραδέχεται επίσημα ότι έρχεται μια πιο δυνατή και σκληροπυρηνική έκδοση της 488 GTB, και από το timing του teaser συνάγουμε ότι θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης.

Οι κλεφτές ματιές που επιτρέπει το teaser video μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σκληροπυρηνική 488 είναι αυτή που είδαμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από μια ιδιωτική παρουσίαση σε εκλεκτούς πελάτες της Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαρροή: Αυτή είναι η Ferrari 488 GTO

H χαμηλωμένη μάσκα με τα δύο μεγάλα ανοίγματα που βλέπουμε στη φευγαλέα και θολή εικόνα του video είναι ίδια με εκείνη στις φωτογραφίες της διαρροής. Ο χρωματικός συνδυασμός επίσης.

Το αλλαγμένο εμπρός μέρος και άλλες εξωτερικές μετατροπές λέγεται ότι βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση έως και 20% σε σχέση με τη νορμάλ 488 GTB. Ο διτούρμπινος V8 επίσης έχει αναβαθμιστεί. Φήμες μιλάνε για ιπποδύναμη έως και 700 PS, ίσως και με τη βοήθεια υβριδικού συστήματος τύπου KERS. Το βάρος φημολογείται ότι έχει μειωθεί κατά περίπου 10%, οπότε οι επιδόσεις θα πρέπει να είναι πραγματικά εκρηκτικές.

Μείνετε συντονισμένοι και κάνετε υπομονή δύο εβδομάδες για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν όμως θέλετε και μπορείτε (λέμε τώρα…) να την αγοράσετε, κινηθείτε άμεσα διότι η πείρα μας λέει πως τέτοιες ειδικές Ferrari έχουν πουληθεί πριν ακόμα παρουσιαστούν επίσημα…

[Πηγή: Ferrari/facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube