H SEAT δημοσιεύει teaser εικόνα του νέου μικρού SUV Arona

H SEAT δημοσιεύει teaser εικόνα του νέου μικρού SUV Arona

Όλο και πιο κοντά το νέο μικρότερο του Ateca SUV της SEAT. Η SEAT δημοσιεύει teaser φωτογραφία.

Γνωρίζαμε ότι η SEAT έχει στα σκαριά ένα νέο μικρότερο SUV, κάτω από το Ateca. Και τώρα η ίδια η εταιρεία αφήνει να διαρρεύσει μια teaser φωτογραφία του Arona.

Η εικόνα είναι τραβηγμένη σε σκοτεινό χώρο, με το αυτοκίνητο καλυμμένο και το φως από πίσω να διαγράφει το περίγραμμά του. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter της SEAT Ιρλανδίας, και στην περιγραφή γίνεται λόγος για την από κοντά γνωριμία με την εκεί αγορά το Νοέμβριο.



Στο Carscoops βρήκαμε μια εικόνα επεξεργασμένη η οποία αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες, όπως τον εσωτερικό σχεδιασμό των φώτων και κάποιες ακμές του αμαξώματος του SEAT Arona, την  γρίλια και… την γενικότερη ομοιότητα με τα άλλα μοντέλα της μάρκας. Τα φώτα θυμίζουν το Ibiza ενώ η βασική γραμμή στο πίσω μέρος ανασηκώνεται ελαφρώς, όπως στο Ateca.

Το Arona πατά στην πλατφόρμα MQB. Και μοιράζεται με το νέο Ibiza κινητήρες, όπως ο 1.0 TSI με 95 και 115 PS, αλλά και ο ντίζελ 1.6 TDI. Δεν ξέρουμε αν θα έχει το προνόμιο του 1.5 TSI των 150 ίππων. Το SEAT Arona αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube