H πρώτη Alfa Romeo Giulia από τη γραμμή παραγωγής

H πρώτη Alfa Romeo Giulia από τη γραμμή παραγωγής

Επιτέλους, συνέβη κι αυτό! Η Alfa Romeo ξεκίνησε την παραγωγή της νέας Giulia στο εργοστάσιο του Cassino, κοντά στη Ρώμη.

Τον Ιούνιο του 2015, η Alfa Romeo αποκάλυψε το πρώτο από τα πολλά μοντέλα που σχεδιάζει να λανσάρει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Και σήμερα, η Giulia που τόσο αίσθηση προκάλεσε ανάμεσα στους alfisti σε όλον τον κόσμο, επιτέλους βρήκε το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Και ενώ μέχρις στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ιταλική εταιρεία σχετικά με την έναρξη παραγωγής της Giulia, πολλές πηγές ανέφεραν ότι το πρώτο μοντέλο της σειρά ήδη άφησε πίσω του τη γραμμή παραγωγής. Οι συνάδελφοί μας στο OmniAuto αναφέρουν ότι το πρώτο πελατειακό αυτοκίνητο είναι ενός επιχειρηματία από την πόλη του Cassino, που το παρήγγειλε σε χρώμα Stromboli Grey. Το αυτοκίνητο είναι μια Giulia 2.2 MJT II με εμπρός φανάρια xenon. Φυσικά, η νέα Giulia είναι έτοιμη προς διαμόρφωση και παραγγελία στον configurator στις εκθέσεις των Ιταλών ντίλερ. Άντε και στη δικιά μας!

Να θυμίσουμε ότι η Alfa απέτυχε να τηρήσει τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς η τελευταία μετάθεση της ημερομηνία παραγωγής είχε γίνει για τις 14 Μαΐου. Προφανώς η τελευταία καθυστέρηση ήταν κάτι που αφορούσε το set-up της γραμμής παραγωγής και όχι το ίδιο το αυτοκίνητο.

Βέβαια, η γραμμή ξεκίνησε να παράγει δοκιμαστικά από τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και το εργοστάσιο ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα προ-παραγωγής. Περίπου 30 αυτοκίνητα παράγονται έκτοτε καθημερινά από το εργοστάσιο του Cassino, οπότε υποθέτουμε ότι η Alfa Romeo θα έχει στοκάρει ήδη 10.000 Giulia.

[Πηγή Alfa Romeo μέσω OmniAuto και Alfa Romeo Project 952 (Facebook)]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube