H Porsche 911 GT2 σε παράλληλες δοκιμές [videos]

H Porsche 911 GT2 σε παράλληλες δοκιμές [videos]

Η κορυφαία έκδοση της 991, η πισωκίνητη GT2 εντοπίστηκε πρόσφατα να δοκιμάζεται στην California και στο Nurburgring.

Η κορυφαία έκδοση της 991 δεν έχει παραχθεί ακόμη. Είναι η πισωκίνητη GT2 των 600+ ίππων και είναι ακόμη στην φάση της εξέλιξης. Σε προχωρημένο στάδιο.

Πρόσφατα είδαμε δυο διαφορετικά πρωτότυπα δοκιμών να εξελίσσονται σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Πριν λίγες μέρες ένα «μουλάρι» δοκιμών της GT2 εντοπίστηκε να βολτάρει παρέα με μία GT3. Στο video που πόσταρε ένας χρήστης του instagram ακούμε τον εξακύλινδρο μπόξερ στην ισχυρότερη εκδοχή του να δουλεύει στο ρελαντί. Ακόμη και στο μεταίχμιο των 1.000 rpm είναι εντυπωσιακός, με το δούλεμα να προδίδει την ισχύ που κρύβει το κτήνος. Στην ουσία μια αναβαθμισμένη έκδοση του 3.8 που χρησιμοποιεί η 911 Turbo. Με την ιπποδύναμη να εκτιμάται ότι θα φτάσει στους 650 ίππους. Λέγεται ότι η GT2 και πολύ περισσότερο η GT2 RS που υποτίθεται ότι εξελίσσεται παράλληλα, θα εξοπλίζονται προαιρετικά και με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο.



Το «αμερικάνικο» πρωτότυπο εξέλιξης έχει ακόμη τον εμπρός προφυλακτήρα από την GT3 RS, ενώ τα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται στην Ευρώπη έχουν μια διαφορετική εκδοχή, που από ότι φαίνεται θα ανήκει στο τελικό κοστούμι της GT2.

Πιο πρόσφατα, στο δεύτερο video από το youtube, ένας… κατάσκοπος δείχνει την GT2 με κοστούμι RS να δοκιμάζεται στο Ring. Είναι άγνωστο αν η Porsche θα βγάλει και τις δύο εκδόσεις, αν θα προσπεράσει την «απλή» για να βγάλει κατευθείαν την GT2 RS ή αν απλώς πειραματίζονται με τα σχέδια, μελετώντας την αεροδυναμική και μπερδεύοντας τους κατασκόπους.

Πηγή Autoevolution

 

 

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης DDWCarsinAZ (@ddwcarsinaz) στις

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube