H επιστροφή της Alpine [videos]

H επιστροφή της Alpine [videos]

Ο αρχιμηχανικός της Alpine και επικεφαλής του τμήματος μηχανολογίας της Renault Sport, David Twohig, μας παρουσιάζει το νέο σπορ κουπέ A110.

H Alpine επέστρεψε με την βοήθεια της Συμμαχίας Renault-Nissan και το νέο μοντέλο της αποτελεί πνευματικό παιδί του θρυλικού A110 Berlinette.

Το νέο A110 παρουσιάστηκε προ ημερών στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης και πρόκειται για ένα μικρό διθέσιο κουπέ μήκους 4,18 m και βάρους 1.080 kg μαζί με το καύσιμο. Ο κινητήρας βρίσκεται στην πλάτη του οδηγού και είναι ένας καινούργιος 4κύλινδρος 1.8 τούρμπο με 252 ίππους και 32,6 kgm ροπή που κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Alpine A110 [video]

Στο πρώτο βίντεο των Άγγλων συναδέλφων μας, ο Thohig αναλύει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το A110, ενώ στο δεύτερο μπορείτε να δείτε τον οδηγό αγώνων και νικητή του WEC LMP2 FIAC του 2016 με την Alpine A460, Nicolas Lapierre, να οδηγεί στο ορεινό πέρασμα Col de Turini την καινούργια Α110, στο πρώτο επίσημο βίντεο της Alpine για το νέο μοντέλο.

[Πηγή Autocar UK, Alpine]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube