Ford: Προαναγγελία για το νέο ηλεκτρικό SUV [video]

Ford: Προαναγγελία για το νέο ηλεκτρικό SUV [video]

Η Ford θα αποκαλύψει το ηλεκτρικό SUV της που είναι εμπνευσμένο από τη Mustang στο Los Angeles Auto Show 2019, στα μέσα στου Νοεμβρίου. Και αυτό είναι ένα σκαρίφημά του.

Η Ford επιβεβαιώνει την ημερομηνία. Το νέο και πρώτο της BEV SUV, εμπνευσμένο από τη Mustang, θα παρουσιαστεί στις 18 Νοεμβρίου του 2019, κατά την έναρξη του Los Angeles Auto Show. Όσον αφορά το όνομά του, ακόμα παραμένει άγνωστο. Θα μπορούσε όμως να λέγεται Mach E.

Θυμόμαστε το video που είχε αναγγέλλει το πρότζεκτ, τον Ιανουάριο του 2018. Τότε βλέπαμε ένα Explorer (το μεγάλο SUV του Μπλε Οβάλ και του οποίου η επόμενη γενιά θα ξεμπαρκάρει στην Ευρώπη το 2020) και μια Mustang που επέστρεφε σε ένα κτίριο, κτυπημένη από αστραπή. Ένας τρόπος για να εξηγήσει η αμερικανική εταιρεία για το ποια θα είναι η συνταγή αυτού του νέου μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford: Προδιαγραφές για το ηλεκτρικό SUV εμπνευσμένο από τη Mustang

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύεται από ένα σκίτσο, το οποίο δίνει το περίγραμμα του προφίλ του νέου SUV. Η Ford μας δείχνει ότι τα gimmicks της Mustang θα περιλαμβάνονται στο μενού, όπως το νεύρο που ξεκινά από τα φανάρια, διατρέχει κατά μήκος το καπό και καταδύεται στις πόρτες, το τόνισμα στους γοφούς, τα φώτα σε τρία μέρη ή η άκρη του καπό που βουτάει προς τα φανάρια. Σχεδίαση που υποδηλώνει ότι τη «fastback» εικόνα της Mustang θα μπορούσες να τη βρεις στο προφίλ αυτού του SUV… ίσως με την οροφή βαμμένη μαύρη και το πίσω κρύσταλλο να αποτελεί την αισθητική προέκτασή της.

Από την τεχνική πλευρά δεν υπάρχει καμία νέα επίσημη πληροφορία, με η Ford να επαναλαμβάνει τα ήδη γνωστά: Αυτονομία κατά WLTP 600 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube