Ferrari: Μια «σικ» California T για τη Σαγκάη

Ferrari: Μια «σικ» California T για τη Σαγκάη

Μια έκδοση του μικρότερου μοντέλου του παρουσίασε το Maranello στην Κίνα.

Το πρόγραμμα «Tailor Made», που επιτρέπει σε κάθε πελάτη να κάνει τις δικές του, μοναδικές επιλογές για το αυτοκίνητό του, προμοτάρισε στη Σαγκάη η Ferrari.

To αμάξωμα της California T που εκτίθεται στο σταντ της εταιρείας είναι φινιρισμένο σε «Grigio Ingrid», χρώμα που πήρε την ονομασία του από την 375 ΜΜ που έκανε δώρο ο σκηνοθέτης Roberto Rosellini στην, τότε σύζυγό του, ηθοποιό Ingrid Bergman το 1954.

Το εσωτερικό, πάλι, χρησιμοποιεί στοιχεία που συνήθως συναντά κανείς στην διακόσμηση και τα έπιπλα καθώς και τα προϊόντα πολυτελείας. Οι δερμάτινες επενδύσεις, για παράδειγμα, έχουν σχεδόν το ίδιο χρώμα με την καρέκλα «Kennedee» που σχεδίασε ο Jean Marie Massaud εμπνευσμένος από το στυλ του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, John και Jackie Kennedy.

Οι ματ γκρι μεταλλικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα και τα μαύρα ενθέματα από αλκαντάρα στα καθίσματα δίνουν έναν πιο μοντέρνο τόνο ενώ τα ταπέτα είναι κατασκευασμένο από 100% αγνό παρθένο μαλί από τη Νέα Ζηλανδία. Μια επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν θεωρείτε πως τα Gucci loafers σας δεν επιτρέπεται να πατάνε σε κάτι κατώτερο..

[Πηγή: Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube