Έτσι θα μοιάζει το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz A-Class 2018

Έτσι θα μοιάζει το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz A-Class 2018

Το ταμπλό της νέας A-Class θα θυμίζει σχεδιαστικά αυτό των E και S-Class.

Η Mercedes-Benz βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα γενιά της A-Class και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πίστα του Nurburgring για τις τελευταίες δοκιμές και ρυθμίσεις.

Αισθητικά, το αμάξωμα θα παραπέμπει στην υπάρχουσα γενιά ως μια φυσική εξέλιξη του αρχικού σχεδίου. Θα διαθέτει λεπτότερα εμπρός φώτα, καθρέφτες που θα στηρίζονται στις πόρτες και μεγαλύτερες γυάλινες επιφάνειες. Επιπλέον, η νέα A-Class έχει μεγαλύτερες πίσω πόρτες που διευκολύνουν την πρόσβαση των πίσω επιβατών στην πιο ευρύχωρη καμπίνα.

Το ταμπλό που μπορείτε να δείτε από την κατασκοπευτική φωτογραφία αποτελεί γνώριμη εικόνα, μιας και παραπέμπει στις μεγαλύτερες E και S-Class. Πιο συγκεκριμένα, το ταμπλό έχει δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης με την μία να εκτελεί χρέη πίνακα οργάνων και οι αεραγωγοί του κλιματισμού διαθέτουν την στρογγυλή σχεδίαση των σύγχρονων Mercedes-Benz.

Την βάση για τη νέα γενιά του premium hatchback αποτελεί η «φρεσκαρισμένη» πλατφόρμα MFA2 που θα χαρίσει μεγαλύτερες διαστάσεις χωρίς αύξηση του βάρους.

[Πηγή: Autocar UK, Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube