Έτσι θα είναι το SUV της Rolls-Royce [video]

Έτσι θα είναι το SUV της Rolls-Royce [video]

Με βάση τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ο καλλιτέχνης αναδεικνύει ψηφιακά την επερχόμενη Cullinan.

Μέσα στη χρονιά που έρχεται, ο κόσμος του αυτοκινήτου θα εμπλουτιστεί με το πρώτο SUV της Rolls-Royce – αν και η παραδοσιακή βρετανική εταιρεία προτιμά να το λέει «Ψηλό Όχημα».

Η επιβλητική Rolls Cullinan έχει απαθανατιστεί πολλές φορές από το φακό των παπαράτσι-κατασκόπων. Και οι τελευταίες από αυτές τις φωτογραφίες αποτέλεσαν τη βάση για την ψηφιακή επεξεργασία που έκανε ο ειδικός Jan Peisert ώστε να αποκαλύψει τη μορφή του νέου μοντέλου.

 Για να συνθέσει την εικόνα, ο Peisert, πέρα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, χρησιμοποίησε και στοιχεία από τη νέα Rolls-Royce Phantom. Η όλη διαδικασία λέει ότι του πήρε 16 ολόκληρες ώρες προκειμένου η τελική εικόνα να έχει την απαιτούμενη ακρίβεια.

Όπως η καινούργια Phantom, έτσι και η Cullinan θα βασίζεται στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα που η Rolls-Royce έχει δώσει το μάλλον πομπώδες όνομα Architecture of Luxury”. H έλευση πάντως του νέου SUV δεν σημαίνει πως η Phantom θα πάψει να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Rolls-Royce: «Εμείς δεν πουλάμε καμουφλαρισμένα Audi»

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, η Cullinan θα έχει τον ίδιο V12 6,75 λίτρων με τα δύο τούρμπο που έχει και η Phantom. Αν δεν έχει μετατροπές, η ιπποδύναμή του θα πρέπει να είναι γύρω στους 570 PS και η ροπή του στα 91,7 kgm. Η Cullinan θα είναι λογικά βαρύτερη από τη Phantom, οπότε θα πρέπει να κάνει το 0-100 km/h σε κάτι παραπάνω από 5,1”, αλλά η τελική της αναμένεται να είναι η ίδια, στα 250 km/h.

Δείτε λοιπόν πώς αποκαλύφθηκε ηλεκτρονικά η Rolls-Royce Cullinan και πώς θα δείχνει σε λευκό χρώμα, αλλά και σε έκδοση Black Badge (κάτω).

[Πηγή: Peisert Design μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube