Έτοιμη η ναυαρχίδα της SsangYong

Έτοιμη η ναυαρχίδα της SsangYong

Η νέα γενιά του Rexton θα παρουσιαστεί μέσα στο μήνα.

Η SsangYong θα παρουσιάσει το νέο μεγάλο της 4x4 με την κωδική ονομασία Y400 στην προσεχή Έκθεση της Σεούλ στις 30 Μαρτίου.

Τα δύο σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα, μας παρουσιάζουν ένα επιβλητικό 4x4 με σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο LIV-1 και LIV-2 που έχουμε δει παλαιότερα.

Σύμφωνα με την SsangYong, το νέο μεγάλο 4x4 δίνει έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια, και θα προσφέρεται ως πισωκίνητο ή τετρακίνητο. Επιπλέον, οι τετρακίνητες εκδόσεις θα έχουν μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες και ικανότητα ρυμούλκησης.

Οι διαστάσεις του νέου μοντέλου είναι 4.850 mm x 1.920 mm x 1.800 mm, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.864 mm. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ καλούς χώρους, ενώ τοποθετείται εμπορικά μαζί με τα μεγάλα 4x4.

Οι κινητήρες που θα εφοδιάζουν τη νέα ναυαρχίδα της SsangYong είναι ένας 2λιτρος τούρμπο βενζίνης με άμεσο ψεκασμό και ένας τουρμποντίζελ 2,2 λίτρων.

Το νέο μοντέλο της SsangYong θα ξεκινήσει άμεσα την εμπορική του καριέρα στην Κορέα, με την παγκόσμια διάθεσή του να ξεκινά πριν το τέλος του 2017.

[Πηγή: SsangYong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube