Έτοιμη η Mercedes-AMG GT C Coupé

Έτοιμη η Mercedes-AMG GT C Coupé

Είναι θέμα χρόνου και για την κλειστή AMG GT να αποκτήσει και έκδοση C, η οποία θα τοποθετηθεί μεταξύ της S και της R.

Έχει περάσει ελάχιστος καιρός από τότε που ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αποκάλυψε σχέδια για έκδοση C της κουπέ GT.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι ήδη έτοιμο, αφού ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης μια GT λίγο διαφορετική από τις άλλες Coupé. Έχει τα φαρδιά πίσω φτερά και τον αντίστοιχο προφυλακτήρα που φανερώνει το πίσω σύστημα της GT R, με απλές όμως εξατμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Mercedes-AMG GT Roadster [video]

Με άλλα λόγια το πίσω μέρος είναι ακριβώς ίδιο με της GT C Roadster, που παρουσιάστηκε στο περασμένο Σαλόνι του Παρισιού. Το μαύρο ματ χρώμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μάλλον σημαίνει κάποια ειδική έκδοση, που δεν αποκλείεται να αναφέρεται στο μισό αιώνα της οντότητας AMG.



Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πληροφορία για την ισχύ ή τις επιδόσεις, όμως για την ανοιχτή GT το γράμμα C αποδίδει 557 ίππους και 69,3 kgm ροπή. Αυτά τα δεδομένα την τοποθετούν πάνω από την έκδοση S της κουπέ γκάμας, ενώ είναι ακόμα άγνωστο εάν μιλάμε για μια επιπλέον έκδοση ή για μια που θα αντικαταστήσει την S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την νέα Mercedes-AMG GT S [video]

Άγνωστο παραμένει και το πότε θα περάσει στην παραγωγή, το πιθανότερο πάντως είναι ότι θα κάνει το ντεμπούτο της στο προσεχές Σαλόνι της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε και πολύ περισσότερες πληροφορίες.

[Πηγή: motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube