Ετοιμάζεται το νέο Toyota Auris

Ετοιμάζεται το νέο Toyota Auris

Η τρίτη γενιά του ιαπωνικού μικρού οικογενειακού βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της τρίτης γενιάς του Toyota Auris που θα παρουσιαστεί σε έναν περίπου χρόνο.

Το υπάρχον μικρό οικογενειακό της Toyota κυκλοφορεί στους δρόμους από το 2012, οπότε το 2018 που θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα η τρίτη γενιά, θα είναι πλέον έξι ετών.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Γερμανία, το νέο Auris δεν θα έχει τρομερά διαφορετική σιλουέτα, ούτε θα διαφοροποιηθούν αρκετά οι αναλογίες του.

Οι λίγες διαφορές που μπορούμε να εντοπίσουμε και εμείς, εστιάζονται στην χαμηλότερα τοποθετημένη μάσκα, στους πιο ψηλά τοποθετημένους εξωτερικούς καθρέφτες, στην μεγαλύτερη τρίτη κολώνα, στην επανασχεδιασμένη πίσω πόρτα και στα νέα φώτα.

Η νέα γενιά του μοντέλου θα βασίζεται στη πλατφόρμα NGA-C, μια ελαφρώς διαφοροποιημένη εκδοχή της TNGA (Toyota New Global Architecture) που χρησιμοποιούν και τα νέα Prius και C-HR. Αυτό από μόνο του υπόσχεται μικρότερο βάρος και μεγαλύτερους χώρους από το υπάρχον μοντέλο, ενώ στην καμπίνα δεν αναμένεται να δούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που μας παρουσίασε η Toyota για το C-HR πριν μερικές μέρες.

Τέλος, η γκάμα κινητήρων αναμένεται να μην διαφέρει αρκετά από αυτή του μικρού crossover, ενώ θα περιλαμβάνει σίγουρα και μία υβριδική στα πρότυπα του Prius.

[Πηγή: Motoring]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube