Ετοιμάζεται για ανανέωση το Škoda Fabia

Ετοιμάζεται για ανανέωση το Škoda Fabia

Ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση, πλουσιότερος εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας και νέος TSI κινητήρας για το σουπερμίνι της Škoda.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την παρουσίαση της τρίτης γενιάς του Fabia, και η Škoda βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης της ανανεωμένης έκδοσης, που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός των Άγγλων συναδέλφων μας αποθανάτισε σε δοκιμές στις Άλπεις ένα καμουφλαρισμένο Fabia Combi (το στέισον βάγκον), να κυκλοφορεί με νέας σχεδίασης εμπρός φώτα που θυμίζουν το τελευταίας γενιάς Superb και επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέα μάσκα και κυψελωτή εισαγωγή αέρα χαμηλά.

Ακόμα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η ανανεωμένη έκδοση της τρίτης γενιάς του Fabia θα έχει κάτω από το καπό τον 3κύλινδρο TSI του 1,0 λίτρου που αποδίδει 95 και 115 ίππους, και θα αντικαταστήσει τον 4κύλινδρο 1.2 TSI που βρίσκεται στην υπάρχουσα γκάμα.

Τέλος, αναμένεται και εμπλουτισμός του εξοπλισμού ασφάλειας με νέα συστήματα όπως ενεργό cruise control, σύστημα διατήρησης λωρίδας και υποβοήθησης παρκαρίσματος.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube