Ετοιμάζεται για ανανέωση η Mercedes-Benz C-Class

Ετοιμάζεται για ανανέωση η Mercedes-Benz C-Class

Πέρα από αισθητικές αλλαγές, η ανανεωμένη C-Class θα έχει διαφορές και στην γκάμα κινητήρων.

Η υπάρχουσα γενιά της C-Class (W205) βρίσκεται στην αγορά πάνω από μία τριετία και όπως είναι φυσιολογικό η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να την φρεσκάρει.

Αισθητικά, η ανανεωμένη C-Class θα έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τροχούς, μάσκα και φώτα, με τα πίσω να είναι τύπου OLED όπως συμβαίνει και με αυτά της νέας E-Class.

Στην καμπίνα, θα υπάρξουν αλλαγές στις επενδύσεις, τον εξοπλισμό και τον πίνακα οργάνων που θα είναι ψηφιακός στις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού. Επιπλέον, η οθόνη του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα προσφέρει εικόνα υψηλότερης ανάλυσης.

Τα μεγαλύτερα όμως νέα θα έρθουν από την γκάμα κινητήρων, με όλες τις εκδόσεις να «φρεσκάρονται» για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη οικονομία. Ακόμα όμως είναι άγνωστο εάν θα δούμε κινητήρες κάτω από τα 1,6 λίτρα που διαθέτει η σημερινή γκάμα του μοντέλου.

Μία σίγουρη όμως αλλαγή θα είναι η αντικατάσταση του πετρελαιοκινητήρα των 2,1 λίτρων με τον καινούριο των 2,0 λίτρων. Ακόμα, η έκδοση 43 θα αφήσει στην άκρη τον V6 για χάρη ενός ισχυρότερου 6κύλινδρου σε σειρά κινητήρα.

[Πηγή: autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube