Έρχεται ανανέωση για το Ford EcoSport

Έρχεται ανανέωση για το Ford EcoSport

Το μικρό crossover της Ford θα ευθυγραμμιστεί με την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας και θα αναβαθμιστεί στα σημεία.

Για το 2017, το μικρό crossover της Ford θα αναβαθμιστεί.

Ο Jeremy Schofield, επικεφαλής επικοινωνίας για τα SUV της εταιρείας, αποκάλυψε στο βρετανικό Autocar ότι θα αποκτήσει τη μάσκα των νέων Kuga και Edge, κάτι που συμφωνεί απόλυτα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είδαμε το καλοκαίρι. Αν και επρόκειτο για αυτοκίνητο με προδιαγραφές Κίνας και Ν. Αμερικής (με τη ρεζέρβα κρεμασμένη στην 5η πόρτα) είναι βέβαιο ότι οι αλλαγές στο εμπρός και πίσω μέρος θα περάσουν και στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Ford EcoSport 1.5 TDCi

Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται αλλαγές, άρα θα εξακολουθήσει ο 3κύλινδρος 1.000άρης EcoBoost σε εκδόσεις 125 και 140 ίππων, καθώς και ο 1.5 TDCi με 95 ίππους. Ενδεχομένως πάντως να δούμε και μια τετρακίνητη έκδοση κι αυτό θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στη γκάμα. Η Ford καλοβλέπει πλέον αυτή την ιδέα, καθότι το ποσοστό που την αναζητά δεν είναι καθόλου αμελητέο.



Στην καμπίνα θα υπάρχει το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων SYNC3 που έχει περισσότερες λειτουργίες από το 2 και πιο εύκολο χειρισμό, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ταμπλό θα αποκτήσει το μαλακό πλαστικό που υπάρχει στη σημερινή γενιά του Fiesta.

Το νέο EcoSport αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους και να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις αρχές του 2017, σε τιμές αντίστοιχες με του σημερινού μοντέλου.

[Πηγή: autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube