Επιστροφή στις ρίζες για το Toyota Land Cruiser

Επιστροφή στις ρίζες για το Toyota Land Cruiser

Η Toyota UK εμπλούτισε την γκάμα του εμβληματικού 4x4 με μία νέα βασική έκδοση για «μερακλήδες».

H Toyota παρουσίασε πριν μερικούς μήνες τη νέα γενιά του Land Cruiser, που πέρα από τις φημισμένες εκτός δρόμου δυνατότητες, προσφέρει και μεγάλες δόσεις άνεσης και ασφάλειας.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ρομαντικοί και δραστήριοι υποψήφιοι αγοραστές θα προτιμούσαν μια πιο βασική έκδοση, χωρίς δερμάτινες επενδύσεις, 19άρες ζάντες και διακοσμητικά αμαξώματος, με σκοπό να εκμεταλλευτούν με λιγότερο άγχος την ικανότητα του μοντέλου να «ανοίγει» δρόμους στη ζούγκλα.

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και η Toyota UK, παρουσιάζοντας την έκδοση Utility του νέου Land Cruiser. Πιο συγκεκριμένα, η νέα βασική έκδοση μπορεί να εξοπλίσει και τους δύο τύπους αμαξώματος (3θυρο και 5θύρο), διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και ατσάλινους τροχούς 17 ιντσών. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το τελευταίο εξοπλιστικό στοιχείο ευνοεί τις εκτός δρόμου περιηγήσεις, ενώ σίγουρα θα βελτιώνει και την άνεση σε όλα τα τερέν.

Η νέα έκδοση εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 4κύλινδρο ντίζελ των 2,8 λίτρων που αποδίδει 181 PS και 45,9 kgm ροπής όταν συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, και 42,8 kgm με το χειροκίνητο 6άρι.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube