Επετειακό Nissan 370Ζ Heritage Edition

Επετειακό Nissan 370Ζ Heritage Edition

Η Nissan σύντομα θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της οικογένειας σπορ μοντέλων της «Ζ», οπότε ήδη μας το υπενθυμίζει με το 370Ζ Heritage Edition.

Στην έκθεση New York Auto Show, που ανοίγει τις πύλες της στις 14 Απριλίου, η Nissan πρόκειται να παρουσιάσει μια επετειακή έκδοση του 370Ζ.

Η αλήθεια είναι ότι τα 50 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της οικογένειας σπορ κουπέ της Nissan, του Fairlady Z (στην Ιαπωνία) ή Datsun 240Z (στις ΗΠΑ), θα συμπληρωθούν στα τέλη του 2019. Όμως η Nissan επέλεξε να μας το θυμίσει από τώρα, λανσάροντας μια επετειακή έκδοση του 370Z, ή καλύτερα ένα επετειακό πακέτο εξοπλισμού, που ονομάζεται Heritage Edition.

Το Nissan 370Ζ από φέτος θα δεχτεί κάποιες επεμβάσεις, όπως τα λίγο διαφορετικά εμπρός και πίσω φώτα, τα smoke chrome χερούλια στις πόρτες και ένα ανθεκτικότερο σετ συμπλέκτη της Exedy, στις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο. Οι αλλαγές αυτές παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Heritage Edition, το οποίο επιπλέον ξεχωρίζει με τους ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έρχεται το τέλος για τα Nissan Z;

Το Nissan 370Z Heritage Edition θα διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς. Σε κίτρινο Chicane Yellow, με μαύρα αυτοκόλλητα και επίσης μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, και σε μαύρο Magnetic Black, με ασημί αυτοκόλλητα. Το εσωτερικό έχει και στις δύο περιπτώσεις κίτρινες λεπτομέρειες. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στον κινητήρα V6 των 3,3 lt που αποδίδει 332 PS, και συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο 7άρι κιβώτιο.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube