Έκθεση Φρανκφούρτης: Jaguar F-Pace [video]

Έκθεση Φρανκφούρτης: Jaguar F-Pace [video]

Η Jaguar παρουσίασε το πρώτο crossover στην ιστορία της.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα εξέλιξης και προετοιμασίας, η Jaguar παρουσιάζει επίσημα την F-Pace στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Φτιαγμένο ως το «απόλυτο πρακτικό sportscar», το crossover επιδόσεων της Jaguar διαθέτει πολλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το πρωτότυπο του μοντέλου, το C-X17. Βασίζεται στο αλουμινένιο πάτωμα που χρησιμοποιούν οι XE και XF και έχει μήκος 4,731 mm και πορτμπαγκάζ 650 λίτρων.

Σύμφωνα με την Jaguar, η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει με μεγάλη άνεση πέντε ενήλικους, με το σύστημα πολυμέσων να διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή και κάρτα μνήμης SSD. Μέχρι οκτώ συσκευές μπορούν να συνδεθούν μαζί του μέσω το WiFi hotspot, ενώ η οθόνη αφής μπορεί να απεικονίσει τρισδιάστατα δεδομένα.

Η F-Pace προσφέρεται στις πιο αδύναμες εκδόσεις και ως πισωκίνητη, με την γκάμα κινητήρων να περιλαμβάνει τον 2λιτρο Ingenium ντίζελ των 180 ίππων, τον 2λιτρο τούρμπο βενζίνης με 240 ίππους, τον 3λιτρο ντίζελ των 300 ίππων και τον 3λιτρο supercharged με 340 ή 380 ίππους.

Ο εξοπλισμός του νέου μοντέλου πλήρης και διαθέτει αρκετές επιλογές εξατομίκευσης, περιλαμβάνοντας από προβολείς LED και ζάντες αλουμινίου 22”.

Με το λανσάρισμα του μοντέλου το 2016, η F-Pace θα προσφέρεται με έξι επίπεδα εξοπλισμού, το Pure, το Prestige, το Portfolio, το R-Sport, το S και το First Edition.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube