Νέα Jaguar C-X17 [νέα ενημέρωση-πρόσθετες φωτογραφίες]

Νέα Jaguar C-X17 [νέα ενημέρωση-πρόσθετες φωτογραφίες]

Η Jaguar δημοσιοποίησε περισσότερες του πρωτοτύπου C-X17 που θα δούμε στο σταντ της βρετανικής εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, την άλλη εβδομάδα.

Όπως και στις πρώτες φωτογραφίες, η σιλουέτα του πρωτότυπου crossover της Jaguar δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις και δείχνει περισσότερο ένα αυτοκίνητο στο τελευταίο στάδιο προ-παραγωγής παρά εκθεσιακό πρωτότυπο.

Το μόνο που έρχεται να μας υπερνθυμίσει ότι αυτή η C-X17 είναι ένα εκθεσιακό πρωτότυπο είναι η καμπίνα του που απέχει από αυτό που έχουμε υνηθίσει να βλέπουμε σε αυτοκίνητα παραγωγής. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός έχει άμεση σχέση με τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας με σαφώς πιο «φουσκωμένα» χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν την καταγωγή crossover του νέου C-X17.

Η έκδοση παραγωγής της Jaguar C-X17 θα βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα PLA (Premium Lightweight Architecture) που θα χρησιμοποιεί επίσης και η Jaguar XS, το νέο μεσαίο σεντάν και αντίπαλος της νέας BMW 3 και του προσεχούς Audi A4. Η βρετανική εταιρεία περιγράφει το πρωτότυπο C-X17 ως μια σχεδιαστική σπουδή που παρουσιάζει το «υπερσύγχρονο, προσαρμοζόμενο αλουμινένιο πλαίσιο» της Jaguar.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube