Έκπληξη! Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Toyota Auris!

Έκπληξη! Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Toyota Auris!

Οι Αμερικανοί είχαν τελικά το «προνόμιο» να δουν πρώτοι το εσωτερικό της νέας γενιάς του κόμπακτ Toyota.

Η νέα γενιά Toyota Auris (ή Corolla, ανάλογα με τις αγορές) παρουσιάστηκε ως παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

H ιαπωνική φίρμα, ωστόσο, ξέχασε μια ουσιώδη λεπτομέρεια: Το εσωτερικό, το οποίο ήταν καλά κρυμμένο πίσω από τα αδιαφανή παράθυρα. Να το επιτέλους, με αυτές τις πρώτες εικόνες να μας δείχνουν επίσης τις διάφορες εκδόσεις αυτής της αμερικανικής βερσιόν.

Στις ΗΠΑ, η Corolla (παρόμοια με το Auris) που πωλείτο στο παρελθόν υπό το σήμα Scion, επέστρεψε στην δωδέκατη έκδοσή της ως Toyota και αποκαλύφθηκε λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο New York International Auto Show που ανοίγει την άλλη εβδομάδα.



Ο Ιάπωνας κατασκευαστής ήταν λιγότερο «ντροπαλός» στις ΗΠΑ απ’ ό,τι στη Γενεύη, με διάφορα πλάνα του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες, περιλαμβανομένου του εσωτερικού. Η εικόνα της καμπίνας εξελίχτηκε σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά με μια οθόνη που τώρα επικάθεται στο ταμπλό και δεν είναι πλέον ενσωματωμένη σε αυτό. Μια επιλογή που πιθανότατα θα συζητηθεί αρκετά.



Ας αναφέρουμε όμως και κάτι σημαντικό: Αυτή η αμερικανική εκδοχή του Auris θα μπορούσε να διαφέρει από την ευρωπαϊκή παραλλαγή που θα ανακαλύψουμε τους επόμενους μήνες. Στην παλιά Corolla, οι αεραγωγοί, για παράδειγμα, και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες ήταν διαφορετικοί σε σύγκριση με αυτού του Auris που πωλείτο στην Ευρώπη. Εν πάση περιπτώσει, σε γενικές γραμμές θεωρούμε ότι την ίδια εικόνα θα αντιμετωπίσουμε σε λίγο και στο ευρωπαϊκό, νέο Auris.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube