Δύο βίντεο για την ευρωπαϊκή Ford Mustang Bullitt που είδαμε στη Γενεύη

Δύο βίντεο για την ευρωπαϊκή Ford Mustang Bullitt που είδαμε στη Γενεύη

Με αναβαθμισμένο μοτέρ V8 και ειδικό χρώμα η νέα Ford Mustang στην έκδοση Bullit πατά τους τροχούς της στην Ευρώπη. Επισήμως.

Η νέα Ford Mustang Bullitt ήρθε στην Ευρώπη. Την είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δίπλα στη θρυλική πρωταγωνίστρια της ταινίας που οδηγούσε ο Steve McQueen. Ξεκαθαρίζοντας παλαιότερες φήμες σχετικά με τον κινητήρα, αυτός είναι αναβαθμισμένος σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Αλλά όχι όσο στην αμερικάνικη έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την 5λιτρη V8 Ford Mustang GT στην πίστα των Σερρών [video]
 
Συγκεκριμένα, ο 5λιτρος  V8 θα βγάζει στην έκδοση Bullitt 464 PS αντί 421 της προηγούμενης. Ενώ στα αυτοκίνητα προδιαγραφών ΗΠΑ φτάνει στα 475 άλογα. Οι αλλαγές αφορούν την εισαγωγή, στην ουσία μεγαλύτερες πεταλούδες διαμέτρου 87 mm, μαζί με αναβαθμισμένο εγκέφαλο. Όλο το κιτ έρχεται από την προηγούμενη Shelby Mustang GT350. Η δύναμη περνά φυσικά στους πίσω τροχούς μέσα από ένα εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο με το νέο σύστημα συγχρονισμού στροφών της Ford. Ουσιαστικά, ο εγκέφαλος κάνει «μύτη-τακούνι» στα κατεβάσματα, διευκολύνοντας ακόμη και τους αδέξιους να απολαύσουν μια από τις πιο δύσκολες τεχνικές της οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Cinema & αυτοκίνητο: Bullitt 1968

Η Mustang Bullitt θα διατίθεται σε δύο χρώματα, Shadow Black ή Highland Green, όπως το αυτοκίνητο της ταινίας. Ζάντες 19 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες της Brembo, λεπτομέρειες χρωμίου στη μάσκα και στο πλαίσιο των παραθύρων και μια μεταλλική “Bullitt” τάπα βενζίνης συμπληρώνουν το επιβλητικό αισθητικό πακέτο. Στο εσωτερικό, το μάτι κολλάει στο ταμπλό, όπου τα κλασικά χωνευτά αναλογικά όργανα έχουν αντικατασταθεί από μια οθόνη TFT 12 ιντσών. Και στη λευκή μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων. Οι πράσινες ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις, το ηχοσύστημα Bang & Olufsen ή τα έξτρα καθίσματα της Recaro υπογραμμίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube