Διαρροή: Πρώτες φωτογραφίες Tesla Model X παραγωγής

Διαρροή: Πρώτες φωτογραφίες Tesla Model X παραγωγής

Οι πρώτες φωτογραφίες του αναμενόμενου SUV της Tesla, του Model X, παραγωγής διέρρευσαν ήδη στο web.

Οι πρώτες εργοστασιακές φωτογραφίες του Tesla Model X παραγωγής που διέρρευσαν στο web προέρχονται από το configurator των κρατήσεων για τους κατόχους του Signature και απεικονίζουν το κορυφαίο μοντέλο των Signature Series με τιμή εκκίνησης τα $132.00.

Το Tesla Model X διαθέτει μια συστοιχία μπαταριών 90kWh και ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα Autopilot self-parking, δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό, τρίτη και αναδιπλούμενη σειρά καθισμάτων που φιλοξενεί ενηλίκους, πίσω πόρτες προς τα πάνω ανοιγόμενες, φώτα ημέρας LED, αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά χειριζόμενη πόρτα πορτμπαγκάζ κ.ά.   

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αποδίδει 259 PS από το εμπρός ηλεκτρομοτέρ και 503 PS από το πίσω, παρέχοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,9” και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h. H εκτιμώμενη αυτονομία του νέου Tesla Model X ανέρχεται στα 390 km.

Αυτή τη στιγμή, η Tesla ζητά από τους αγοραστές να καταθέσουν $5.000 προκαταβολή για το βασικό μοντέλο και €40.000 για το Signature Series.

[Πηγή teslamotorsclub.com μέσω thecarlounge.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube