Διαρροή, νέα BMW M5 30th Αnniversary Εdition

Διαρροή, νέα BMW M5 30th Αnniversary Εdition

H BMW M5 30th Αnniversary Εdition διέρρευσε πριν από την επίσημη παρουσίασή της αργότερα μέσα στο 2014.

Η νέα BMW M5 30th Αnniversary Εdition είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από την απόχρωση Frozen Dark Silver Metallic με τις χρωμέ διακοσμήσεις και τις 20άρες ζάντες με το μαύρο φινίρισμα.

Στην καμπίνα, οι αλλαγές είναι περιορισμένες, περιλαμβάνοντας καθίσματα με επένδυση δέρματος Merinos και αλκαντάρα, τιμόνι επίσης ντυμένο με αλκαντάρα, και σκούρες αλουμινένιες διακοσμήσεις. Επιπλέον υπάρχει σήμανση για τα 30χρονα γενέθλια στο ταμπλό και στα καθίσματα.



Εκτός από τις στιλιστικές αλλαγές, η νέα BMW M5 30th Anniversary Edition εξοπλίζεται με Competition Pack που περιλαμβάνει πιο σπορ ανάρτηση, αναθεωρημένο οδηγική ρύθμιση M Dynamic και εξατμίσεις σε μαύρο χρώμιο.

Κάτω από καπό βρίσκεται ο γνώριμος 4,4λιτρος διτούρμπινος κινητήρας V8 που στην αναβαθμισμένη για την περίσταση έκδοσή του αποδίδει 600 PS και 71,4 kgm. Aύξηση ισχύος που φτάνει τα 25 άλογα σε σχέση με την προ έτους αναβαθμισμένη M5. Συνδυάζεται δε με το 7άρι διπλόδισκο σασμάν Μ, ένας συνδυασμός που επιτρέπει στην BMW M5 30th Anniversary Edition να φτάνει τα πρώτα 100 km/h από στάση σε 4,4”.

H νέα BMW M5 30th Anniversary Edition θα ντεμπουτάρει στο Goodwood Festival of Speed, ενώ φήμες τη θέλουν παρούσα και στο  M Festival τον άλλο μήνα.

[ΠηγήBimmer Post]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube