Διαρροή φωτογραφιών του ανανεωμένου VW Golf VII 2017

Διαρροή φωτογραφιών του ανανεωμένου VW Golf VII 2017

Το ανανεωμένο μικρό οικογενειακό της Volkswagen θα παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.

Το VW Golf έβδομης γενιάς είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση του Παρισιού το 2012 και τέσσερα χρόνια μετά, στον ίδιο ακριβώς χώρο, θα παρουσιαστεί και η ανανεωμένη εκδοχή του.

Στις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μπορούμε να δούμε τις μικρές αισθητικές αλλαγές που εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος, και αφορούν όλες τις εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος του μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος βλέπουμε τα νέα φώτα με διπλά LED ημέρας και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ πίσω ξεχωρίζει ο προφυλακτήρας με τα διακοσμητικά(;) των ενσωματωμένων απολήξεων της εξάτμισης. Στην έκδοση GTI, αυτό που διακρίνουμε είναι οι νέας σχεδίασης πεντάκτινοι τροχοί και οι εντονότερες εισαγωγές αέρα.

Οι φωτογραφίες του εσωτερικού δεν έχουν ακόμα δει το φως της δημοσιότητας, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως το ανανεωμένο Golf VII θα έχει στον έξτρα εξοπλισμό τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3” που έχουμε συναντήσει στα νεότερα Passat και Tiguan. Αναβαθμισμένο θα είναι σίγουρα και το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων, με περισσότερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Golf αναμένεται να δούμε τη νέα γκάμα κινητήρων TSI και TDI με τον 4κύλινδρο 1.5, κινητήρας που θα αντικαταστήσει τους υπάρχοντες 1.4 TSI και 1.6 TDI. Από αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα, ο 1.5 TSI βγαίνει σε δύο εκδόσεις ισχύος με 130 ή 150 ίππους, ενώ ο 1.5 TDI σε τρεις με 90, 110 ή 130 ίππους. Βέβαια, εννοείται ότι την βάση της γκάμας κινητήρων θα καταλαμβάνει ο 1.0 TSI των 115 ίππων που εφοδιάζει ήδη την έβδομη γενιά.

[Πηγή: Autoblog NL]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube