Διαρροή: Έτοιμο για τις εκθέσεις το Volkswagen Crossblue

Διαρροή: Έτοιμο για τις εκθέσεις το Volkswagen Crossblue

Το νέο SUV της Volkswagen που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Tiguan και το Touareg φωτογραφήθηκε πανέτοιμο να ξεκινήσει να πωλείται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το νέο SUV της Volkswagen φωτογραφίζεται στην τελική του ουσιαστικά μορφή.

Αυτή τη φορά όμως ο φακός το κατέγραψε έτοιμο να μπει στις εκθέσεις και να ξεκινήσει να πωλείται, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει στις αρχές του 2017.

Η συγγένειά του με τα υπόλοιπα SUV της εταιρείας είναι πολύ στενή ώστε να καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για Volkswagen, κι αυτό είναι κάτι που ισχύει όχι μόνο για το αμάξωμα αλλά και για την καμπίνα του.

Το Crossblue είναι ένα SUV που προορίζεται περισσότερο για την αγορά των ΗΠΑ και της Κίνας, όπου και θα τοποθετηθεί πάνω από το Tiguan και κάτω από το Touareg. Θα είναι πολύ ευρύχωρο και θα διατίθεται σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις, ενώ από πλευράς κινητήρων το τοπίο είναι ακόμα θολό.

Διαβάστε ακόμα Test drive: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο πάντως ότι θα δούμε όλους τους μεγάλους TSI καθώς κι έναν V6 όπως το αυτοκίνητο που φωτογραφήθηκε. Θα υπάρχουν επίσης 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις, ενώ δεν αποκλείεται και μια υβριδική.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την έναρξη της παραγωγής, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να είναι κοντά με την επίσημη παρουσίασή του που θα γίνει στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2017.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κουπέ έκδοση του Crossblue δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες, αλλά όπως όλα δείχνουν θα βρει κανονικά το δρόμο του για την παραγωγή.

[Πηγή: www.autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube