Δείτε την Pagani Huayra BC σε ακραία δοκιμή στην παγωμένη Σουηδία [video]

Δείτε την Pagani Huayra BC σε ακραία δοκιμή στην παγωμένη Σουηδία [video]

Η Pagani Automobili σε συνεργασία με την Bosch Engineering GmbH δοκιμάζει τα ενεργητικά συστήματα ασφαλείας σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πώς διασφαλίζεις ότι το αυτοκίνητό σου που το πουλάς κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ είναι έτοιμο για το χειμώνα;

Μα φυσικά το πας στη βόρεια Σουηδία, καταχείμωνο. Η Pagani Automobili ετοιμάζει τη Huayra BC, μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra που είδαμε σε στατική παρουσιάση στο Σαλόνι της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, όπου παρουσιάστηκε μαζί με το πανάκριβο αεροδυναμικό πακέτο Pacchetto Tempesta. Και για να είναι σίγουρη ότι όλα τα συστήματα ευστάθειας ανταποκρίνονται με συνέπεια στην αποστολή τους, άφησε την Bosch που είναι υπεύθυνη γι’ αυτά να την πάει για δοκιμές σε μια χιονισμένη και παγωμένη πίστα στη Σουηδία.

Η Huayra BC, να θυμίσουμε, ότι πήρε το όνομά της από τον πρώτο πελάτη της Pagani, Benny Caiola, και είναι πιο άκαμπτη, πιο ελαφριά και πιο ισχυρή από το στάνταρ αυτοκίνητο. Μόνο 20 κομμάτια από αυτή την ειδική βερσιόν θα κατασκευάσει η Pagani Automobili. Και ενώ τα συστήματα ABS και ESP έρχονται από την μαζική γκάμα της Bosch, η εταιρεία είναι επίσης υπεύθυνη για την ειδική προσαρμογή τους στις απαιτήσεις αυτής της Pagani.

«Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος, μέσω του οποίου μπορούμε να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του λογισμικού, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσουμε την απαιτητική δυναμική συμπεριφορά, ειδικά γι’ αυτή τη φίρμα. Κατανοούμε τις ανάγκες της Pagani σε αυτή την οπτική και εξελίσσουμε ανάλογα το λογισμικό», δήλωσε ο Bernhard Bihr, πρόεδρος της Bosch Engineering GmbH.

Δείτε να οδηγούμε την Pagani Huyara στο video, εδώ!

[Πηγή Pagani Automobili]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube