BMW: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της νέας 7 Series

BMW: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της νέας 7 Series

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες.

Νέα BMW και να μην αποκαλυφθεί πριν την ώρα της; Χλωμό. Μετά την X1, το έργο επαναλήφθηκε με τη νέα 7άρα.

Μετά από τόσο ντόρο που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες, βέβαια, και έχοντας ήδη δει πώς είναι χωρίς καμουφλάζ όχι μία αλλά δύο φορές, η αλήθεια είναι πως, όσον αφορά τη σχεδίαση της έκτης γενιάς της 7 Series, δεν εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα.

Ίσως να φταίει το γεγονός πως δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από την πεπατημένη. Κάτι που για τους αγοραστές της συγκεκριμένης κατηγορίας ίσως να είναι και ευπρόσδεκτο.

Θα περιμέναμε πάντως κάτι πιο προχωρημένο, με δεδομένη την επανάσταση που έχει συντελεστεί κάτω από το διακριτικά ανασχεδιασμένο αμάξωμα.

Η BMW εκμεταλλεύτηκε την τεχνογνωσία που απέκτησε από την εξέλιξη των i3 και i8 και έκανε εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων στο σασί της νέας 7 Series, που όχι μόνο αύξησε την ακαμψία αλλά, σε συνδυασμό με το αλουμίνιο και τον χάλυβα υψηλής αντοχής που χρησιμοποιήθηκαν σε άλλα σημεία, είχαν ως αποτέλεσμα το συνολικό βάρος να μειωθεί έως και 200 kg.

Αρχικά, η νέα 7 Series θα διατίθεται με τρεις υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες: έναν 3λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά με 326 PS (740i), έναν διτούρμπινο V8 4,0 lt με 450 PS (750i xDrive) κι έναν εξακύλινδρο ντίζελ 261 PS για την 730d.

Αναλυτικές λεπτομέρειες θα έχουμε σε λίγη ώρα, όταν και η BMW θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση – συνεπώς, μείνετε συντονισμένοι.

[Πηγή: Autowereld via Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube