BMW 6 Series MY 2017

BMW 6 Series MY 2017

H BMW εμπλουτίζει εξοπλιστικά και τις τρεις εκδόσεις αμαξώματος της 6άρας.

Τα μεγάλα αυτοκίνητα «Τουρισμού» της BMW ανανεώθηκαν πριν ακριβώς δύο χρόνια και για να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού μέχρι την αντικατάστασή τους το 2018, απέκτησαν νέα εξοπλιστικά στοιχεία και περισσότερους συνδυασμούς μεταξύ αυτών.

Μέχρι λοιπόν να εμφανιστεί η νέα γενιά που θα πατά στο πάτωμα της νέας 5άρας G30, η BMW εμπλούτισε το πακέτο M Sport με ένα νέο μπλε χρώμα, Sonic Speed Blue, που συνδυάζεται με νέους Bi-Tone σκουρόχρωμους τροχούς 20”. Επιπλέον, η καμπίνα θα μπορεί να διακοσμηθεί με το carbon πακέτο που «ντύνει» το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα, και σαν εξοπλιστικό στοιχείο αφορούσε μέχρι σήμερα τις κορυφαίες M6.

Μικρές αλλαγές εντοπίζονται και στον κατάλογο αξεσουάρ Individual, αλλά ο βασικός εξοπλισμός και τα πακέτα εξοπλισμού παραμένουν ως έχουν.

Η γκάμα κινητήρων δεν έχει αλλαγές και παραμένουν ο 3λιτρος TwinPower Turbo των 320 ίππων (640i), o 4.4 V8 TwinPower Turbo των 450 ίππων (650i) και ο 3λιτρος TwinPower Turbo πετρελαίου με τους 313 ίππους (640d). Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, ενώ όλες έχουν την δυνατότητα να εξοπλιστούν και με σύστημα τετρακίνησης xDrive. Στην κορυφή βέβαια της γκάμας και των τριών εκδόσεων αμαξώματος - Coupe, Cabrio και Gran Coupe – βρίσκεται η έκδοση M των 560 ίππων.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube