Škoda Kodiaq: Teaser video και βόλτες με ελάχιστο καμουφλάζ

Škoda Kodiaq: Teaser video και βόλτες με ελάχιστο καμουφλάζ

Ενώ ήδη βολτάρουν στους δρόμους της Τσεχίας σχεδόν ακαμουφλάριστα Kodiaq, η Škoda δημοσίευσε ένα νέο teaser video που αποκαλύπτει τη μορφή του.

Μέχρι σήμερα, το επερχόμενο μεγάλο SUV Skoda Kodiaq μας είχε παρουσιαστεί επίσημα μόνο με βαρύ καμουφλάζ, όπως τότε που εκτέλεσε χρέη πλοηγού στον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

Αυτές τις μέρες ο φωτογραφικός φακός το συνέλαβε σχεδόν ακαμουφλάριστο, να κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας. Εκτός από την ξεκάθαρη προσπάθεια που έχουν κάνει οι άνθρωποι της Skoda να παραπλανήσουν τον παρατηρητή σχετικά με την εμφάνιση των πίσω φαναριών του, λίγα άλλα σημεία του αμαξώματός του είναι καλυμμένα.

Και σήμερα, η Skoda, έρχεται να αποκαλύψει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του μεγάλου SUV της, ανεβάζοντας ένα αποκαλυπτικό teaser video. Σε αυτό βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα την εμφάνιση του εμπρός και του πίσω μέρους του Kodiaq, με την επιβλητική εμπρός μάσκα και τα πίσω φανάρια που παραπέμπουν σε εκείνα του Superb.

Το Kodiaq είναι ένα SUV αισθητά μεγαλύτερο από το Volkswagen Tiguan, αφού έχει μήκος περίπου 4,7 m (Tiguan: 4,49 m). Θα διατίθεται σε 5θέσια έκδοση, με τεράστιο χώρο αποσκευών 720 lt, αλλά και ως 7θέσιο, με το πορτ-μπαγκάζ να κυμαίνεται από 270 έως 630 lt, με την αναδίπλωση της τρίτης σειράς καθισμάτων. Η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον 1.4 TSI σε εκδόσεις 125 ή 150 PS και τον ντίζελ 2.0 TDI με 150-190 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το πρωτότυπο Škoda Kodiaq

Το Skoda Kodiaq πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στο Βερολίνο την Σεπτεμβρίου, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο ευρύ κοινό θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου). Η διάθεσή του στην αγορά θα αρχίσει στο πρώτο 3μηνο του 2017.

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube