Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας BMW 1 Series

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας BMW 1 Series

Η νέα γενιά του μοντέλου θα έχει αρκετά αλλαγμένο ταμπλό με ψηφιακό πίνακα οργάνων ως προαιρετικό εξοπλισμό.

Οι αναφορές στις νέες Mercedes-Benz A-Class και BMW Series 1, έχουν μονοπωλήσει τελευταία το ενδιαφέρον στα premium μικρομεσαία οικογενειακά.

Η επόμενη πράξη σε αυτό το έργο, παίζεται με τις φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας Σειράς 1 που μόλις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Αν και το καμουφλάζ είναι ακόμα βαρύ, οι πληροφορίες που μας δίνουν είναι μπόλικες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα BMW Σειρά 1

Η βασική γραμμή του ταμπλό δε φαίνεται τελείως διαφορετική, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει ως επιλογή ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Στις βασικές εκδόσεις πάντως, ο πίνακας θα εξακολουθήσει να είναι αναλογικός με το κλασικό, καθαρό layout των μοντέλων της BMW.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: BMW 116d MY2015

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές φαίνονται και οι αεραγωγοί, αν και είναι τοποθετημένοι χαμηλότερα στο ταμπλό. Ανασχεδιασμένος φαίνεται και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου, με λίγο πιο λεπτεπίλεπτη εμφάνιση, ενώ σημαντική διαφορά κάνει η αντικατάσταση του συμβατικού χειρόφρενου με ηλεκτρικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: MINI Cooper D Countryman ALL4

Είναι μια τακτική που εφαρμόζεται σε όλα τα αυτοκίνητα με την προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL2 που χρησιμοποιούν οι BMW Σειρά 2 Active Tourer και X1, καθώς και τα ΜΙΝΙ Clubman και Countryman.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: BMW 216d Active Tourer

Αυτό είναι εξάλλου και το σημείο που πρέπει να θυμίσουμε ότι η επερχόμενη Σειρά 1 θα έχει την κίνηση στους εμπρός τροχούς της, ενώ λίγο-πολύ γνωστά είναι και τα μηχανικά μέρη που θα χρησιμοποιεί.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube