Αυτή είναι η νέα BMW X4 χωρίς καμουφλάζ

Αυτή είναι η νέα BMW X4 χωρίς καμουφλάζ

Αρκετά πριν από την επίσημη παρουσίασή της, η νέα X4 εμφανίστηκε φορτωμένη επάνω σε νταλίκα, χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Έχουμε δει αρκετές φορές μέχρι τώρα τη δεύτερη γενιά της BMW X4 να δοκιμάζεται με το πίσω μέρος της καμουφλαρισμένο.

Ωστόσο, τώρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικές εικόνες στις οποίες η έκδοση M40d είναι φορτωμένη σε μια νταλίκα χωρίς τίποτα να αλλοιώνει την εικόνα της.

Το αυτοκίνητο φαίνεται μάλιστα σε απολύτως τελική μορφή, πανέτοιμο να παρουσιαστεί επίσημα. Με δεδομένο ότι η κουπέ-SUV γραμμή έχει πλέον κατά κάποιο τρόπο καθιερωθεί, όλο το ζουμί βρίσκεται στα πίσω φώτα που είναι πολύ λεπτά και καθορίζουν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τη σχεδιαστική ταυτότητα της νέας Χ4.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την BMW X4 xDrive40i

Μια ομοιότητα με την αντίστοιχη έκδοση της Mercedes-Benz GLC (την Coupé) είναι εμφανής κατά τη γνώμη μας, ας περιμένουμε όμως να δούμε το αυτοκίνητο από κοντά. Στο εμπρός μέρος, τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο προβλέψιμα, με εντονότερη τη στενή συγγένεια με τη X3. Θα υπάρχουν διαφορές στη μάσκα, τους προφυλακτήρες και τα φανάρια, που όμως χρειάζεται έμπειρο μάτι για να τις εντοπίσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέα BMW X3 2017 [video]

Όπως και σήμερα η Χ4 θα χρησιμοποιεί το ίδιο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη με την Χ3, κάτι που για το νέο μοντέλο σημαίνει την νέα πλατφόρμα CLAR. Στη μεσαία κατηγορία, παρουσιάστηκε ήδη με το μεσαίο SUV της εταιρείας και συνδυάζει χάλυβα με αλουμίνιο για το βέλτιστο συνδυασμό ακαμψίας και βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την BMW X4 xDrive20d

Παρότι η εξέλιξη του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, δεν αναμένεται να το δούμε πριν από τις αρχές του 2018 (πιθανότατα στο σαλόνι του Ντιτρόιτ), εκτός κι εάν η BMW επιφυλάσσει κάποια έκπληξη για την επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube