Αυτή είναι η μοναδική Ferrari SP America

Αυτή είναι η μοναδική Ferrari SP America

Το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος Ferrari Special Projects είναι έτοιμο και αυτές τις μέρες θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Το τμήμα της Ferrari που ασχολείται με τη δημιουργία ξεχωριστών μοντέλων για πολύ ξεχωριστούς πελάτες δεν ξεμένει ποτέ από δουλειά. Μετά τη Ferrari SP FFX που παρουσίασε στις αρχές του χρόνου, σειρά είχε τώρα η Ferrari SP America.

Το μοναδικό μοντέλο βασίζεται στη Ferrari F12 Berlinetta, και αποτελεί μια έκδοσή της με ανοιγόμενη οροφή τύπου Targa. Εκτός της διαφορετικής διαμόρφωσης της οροφής όμως, που δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτές τις φωτογραφίες, έχει δεχθεί αλλαγές και στο εμπρός μέρος.



Ο εντελώς διαφορετικός προφυλακτήρας και οι τρεις αεραγωγοί στο εμπρός μέρος του καπό κάνουν τη Ferrari SP America να ξεχωρίζει από τη συμβατική F12 Berlinetta ακόμα κι αν δεν δεις την οροφή της. Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για το αν έχει δεχθεί επεμβάσεις στα μηχανικά της μέρη ούτε για το ποιος είναι ο τυχερός ιδιοκτήτης της.



Οι φωτογραφίες της SP America τραβήχτηκαν από τον διάσημο κυνηγό supercars του YouTube ονόματι Marchettino. Και με τη μυστικότητα με την οποία χειρίζεται η Ferrari αυτά τα θέματα είναι πολύ πιθανό να είναι και οι τελευταίες που βλέπουμε.



[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube